Hair weave laten zetten

Een hair weave laten zetten is een prachtige optie voor haarverlenging, waarbij de haarmat in jouw eigen haar wordt vastgezet. Op deze pagina vind je informatie en handige tips voor deze populaire vorm van extensions!

Weave haar zetten

Een weave is een haarmat dat in jouw eigen haar wordt vastgezet voor langdurige periodes. Het is een erg populaire soort extensions doordat jouw eigen haar niet beschadigd raakt. Ook gaan hair weaves meestal langer mee dan andere soorten extensions.

Er zijn twee opties wanneer je kiest voor een haar weave zetten.

 1. Je kunt kiezen uit Opvulling of Fullhead weave. Een full head weave geeft het mooiste resultaat, hier wordt je gehele haar ingevlochten.
 2. Opvulling betekent dat er in je haar op verschillende plekken een weave ingevlochten wordt. Het meest volle kapsel krijg je met een Fullhead weave, maar opvulling doet ook al wonderen voor dun haar!

Weave extensions laten zetten

Wanneer je kiest voor een hair weave, worden er kleine vlechtjes op jouw hoofdhuid gevlochten. Vervolgens wordt de haarmat door middel van draad aan deze kleine vlechtjes vastgemaakt. Een haar weave inzetten kost tijd: jouw afspraak bij de kapper duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

De weave is vastgemaakt aan vlechtjes van jouw eigen haar. Maar jouw eigen haar groeit natuurlijk ook gewoon door! Daarom is het belangrijk om iedere 6 tot 8 weken de extensions omhoog te laten plaatsen.

Als je dit niet doet, worden de extensions beter zichtbaar waardoor jouw haarverlenging minder natuurlijk lijkt. Het mooiste resultaat houd je dus door op tijd een afspraak te maken voor het omhoog plaatsen van de weave!

Tips

 • Kijk goed welke lengte weave je bestelt: dit is hoe lang jouw kapsel straks wordt. Het is slim om dit thuis alvast op te meten met een meetlint, zodat je zeker weet dat je de lengte bestelt die je graag wilt!;
 • Jouw haar weave laten zetten kost tijd. Neem daarom wat te eten mee en iets om je bezig te houden, bijvoorbeeld een tijdschrift, boek of je telefoon;
 • Na het plaatsen van de weave heb je opeens een prachtige, volle haarbos. Dit wil je zo houden natuurlijk! Zorg daarom voor de juiste verzorging voor extensions en gebruik eventueel een speciale extensionborstel. Zo kun je het langste genieten van jouw haarverlenging.

Extensions bij TM Hair

Een hair weave laten zetten is een prachtige oplossing voor haarverlenging. In onze webshop vind je nog veel meer mooie opties voor extensions, zodat je het kapsel van je dromen krijgt! Alle extensions van TM Hair zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% echt haar. Geniet van gratis verzending op al jouw bestellingen boven €50,-.

Heb je vragen over een hair weave laten zetten? Of twijfel je over de beste keuze extensions voor jouw haartype? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Via de mail, telefoon of livechat kom je in contact met een professionele medewerker. Vervolgens bespreken jullie jouw wensen en haartype, waarna je een handig en duidelijk persoonlijk advies ontvangt.

Willemijn Vermolen
Willemijn Vermolen

Ik hoop dat je geholpen bent met bovenstaande informatie? Meer hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op weg!

Neem contact op
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Inhoudsopgave

 • Aanbieding!
  Opties selecteren

  Vietnamees Excellent Weft – Natural straight

  194.00 161.00
 • Russische tape in extensions
  Opties selecteren

  Russisch Tape-in – Natural straight

  147.00194.00
 • Opties selecteren

  Vietnamees Tape-in – Natural straight

  65.00139.00
 • Opties selecteren

  Machine Weft extensions – Vietnamees – Natural straight

  84.95219.95
Nieuwsbrief

Onze beste verkochte producten

Meer lezen? Bekijk onze kennisbank artikelen

russian hair extensions

Russian hair extensions

Russian hair extensions informatiegids Lees verder Meer weten over Russian hair extensions? Bij TM Hair ben je aan het juiste adres. Een voller kapsel of

Lees verder »
weave haar zetten

Hair weave laten zetten?

Hair weave laten zetten Lees verder Een hair weave laten zetten is een prachtige optie voor haarverlenging, waarbij de haarmat in jouw eigen haar wordt

Lees verder »
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *