Flip in hair kopen: actuele aankoopgids

Flip in hair extensions zijn dé producten waarmee je extensions in je haar kunt gebruiken, zonder dat je eigen haar wordt beschadigd. Een voller kapsel met prachtige lokken is met deze methode zo geregeld. We vertellen je graag meer over deze vorm van extensions en de voordelen hiervan.

De flip in hair methode

Flip in hair extensions is een methode om tijdelijke extensions te plaatsen. Je draagt deze extensions voor één dag, aan het eind van de dag haal je deze weer uit je haar. De extensions zitten niet vast met lijm, wax, clips of andere methodes. Dit zorgt ervoor dat de methode je eigen haar niet beschadigd. Bij andere extensions kan dit soms wel het geval zijn.

Deze soort extensions blijft zitten dankzij een transparant draadje die om je hoofd klemt. Dit doorzichtige draadje plaats je over de bolling van je hoofd, waarbij de extensions aan de achterkant zitten. Het doorzichtige draadje plaats je net achter de haargrens, zo valt deze niet op. Vervolgens haal je de bovenste laag van je eigen haar boven dit draadje uit, bijvoorbeeld met een puntkam. Zo zorg je er voor dat het draadje volledig verborgen zit in je haar. Je kapsel ziet er direct voller uit!

Waarom flip in hair kopen?

Er zijn verschillende redenen om flip in hair te kopen. Er zitten namelijk verschillende voordelen aan deze methode van extensions. We zetten ze op een rij voor je:

 • Met de flip in hair extensions krijg je voller haar binnen een handomdraai: de extensions zijn binnen een minuut te plaatsen.
 • Ook het verwijderen van de extensions kun je makkelijk zelf regelen.
 • Dit is binnen enkele seconde al gebeurt. Flip in hair kopen betekent dus dat je extensions krijgt die niet tijdrovend zijn om te plaatsen of verwijderen.
 • Je eigen haar wordt niet beschadigd bij deze producten.
 • Alle extensions van TM Hair zijn gemaakt van echt haar. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee: echt haar kun je echt haar krullen, stijlen, verven of föhnen. Je kunt flip in hair van echt haar dus precies in model brengen zoals je wilt!
 • Extensions van echt haar gaan ook langer mee. Je kunt deze dus vaker gebruiken.

Flip in hair is een tijdelijke haarverlenging. Aan het eind van de dag zul je deze weer moeten verwijderen. Hierdoor is het een perfecte methode voor een mooier kapsel op bijvoorbeeld een evenement of een bijzondere dag.

Blijft flip in hair goed zitten?

De meest gestelde vraag over deze soort extensions is of deze goed blijven zitten. Dit is niet gek, de extensions zijn namelijk niet bevestigd met bijvoorbeeld clips, wax of lijm.

Toch blijven deze extensions goed zitten. Dit komt doordat het transparante draadje sterk elastisch is en om je hoofd heen klemt. Het werkt vergelijkbaar met een elastische haarband, alleen is deze haarband niet zichtbaar aan de voorkant en heeft deze extensions aan de achterkant. Het extra haar van de extensions komt dus onder je eigen haar te hangen. Zo krijg je direct een voller kapsel.

Verzorging en onderhoud

Het is belangrijk om de juiste verzorging aan de flip in hair extensions te geven, zo blijven ze zo lang mogelijk mooi. De belangrijkste onderdelen voor de verzorging van deze extensions zijn als volgt:

 • Gebruik altijd een beschermend product wanneer je de extensions wilt krullen of stijlen. Zo voorkom je beschadigingen.
 • Verwarm het doorzichtige draadje nooit, deze kan namelijk smelten door hitte. Let hier extra op bij het stijlen of krullen van de extensions.
 • Was de flip in hair extensions niet te vaak.
 • Wanneer je de extensions wast, zorg er dan voor dat je een speciale shampoo en conditioner voor extensions gebruikt. Zo blijft de kwaliteit hoog.
 • Haal de extensions aan het eind van de dag weer uit je haar. Ga er niet mee slapen. Slapen met deze extensions kan er namelijk voor zorgen dat je eigen haar in de knel komt of afbreekt. Dat wil je niet hebben!

Extensions van TM Hair

Op het moment is het niet mogelijk om flip in hair online te bestellen in onze webshop. Wel hebben we andere hoog kwalitatieve assortiment met allerlei hoogkwalitatieve haarproducten. Al onze extensions worden gemaakt met echt mensenhaar. Hierdoor kun je het onder andere ook krullen of verven. Ook gaat het langer mee dan extensions van nep haar.

Persoonlijk advies

In onze webshop kun je makkelijk en snel flip in hair online bestellen. Heb je nog vragen over deze flip in hair extensions? Of weet je niet goed welke extensions de beste keuze zijn voor jouw situatie? We geven je graag een persoonlijk advies over de haarproducten in onze webshop. Via onze live chat en mail of via de telefoon kun je terecht voor al je vragen. We helpen je graag!

Willemijn Vermolen
Willemijn Vermolen

Ik hoop dat je geholpen bent met bovenstaande informatie? Meer hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op weg!

Neem contact op
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Inhoudsopgave

 • Aanbieding!
  Opties selecteren

  Vietnamees Excellent Weft – Natural straight

  194.00 161.00
 • Russische tape in extensions
  Opties selecteren

  Russisch Tape-in – Natural straight

  147.00194.00
 • Opties selecteren

  Vietnamees Tape-in – Natural straight

  65.00139.00
 • Opties selecteren

  Machine Weft extensions – Vietnamees – Natural straight

  84.95219.95
Nieuwsbrief

Onze beste verkochte producten

Meer lezen? Bekijk onze kennisbank artikelen

russian hair extensions

Russian hair extensions

Russian hair extensions informatiegids Lees verder Meer weten over Russian hair extensions? Bij TM Hair ben je aan het juiste adres. Een voller kapsel of

Lees verder »
weave haar zetten

Hair weave laten zetten?

Hair weave laten zetten Lees verder Een hair weave laten zetten is een prachtige optie voor haarverlenging, waarbij de haarmat in jouw eigen haar wordt

Lees verder »
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *